Over mijzelf

Mijn naam is Hilma van der Weide, 52 jaar en opgegroeid in een liefdevol en warm gezin. Van mijn ouders heb ik alle kansen en ruimte gekregen om datgene te gaan doen wat ik graag wilde. Zo kon ik mijn passie voor de gezondheidszorg waarmaken. Van jongs af aan ligt mijn interesse niet alleen in ziekten, maar vooral in mensen die om welke reden dan ook niet volledig kunnen meedraaien in de “normale” maatschappij. Voor mij was toen de verstandelijk gehandicaptenzorg dan ook de perfecte keuze en ik heb heel wat jaren met heel veel plezier als (Z)-verpleegkundige gewerkt. Thans ben ik werkzaam als Freelance Autisme Coach, PGB begeleider en NEI® -therapeut.

De grote ommekeer kwam toen onze dochter (nu 18 jaar) werd geboren. Na een paar jaar stond ons leven letterlijk op de kop en daar is mijn zoektocht begonnen. Onder "Nieuwe Tijd'' kun je mijn verhaal lezen.

Tijdens mijn zoektocht heb ik een aantal opleidingen gedaan om mijn eigen kracht/kern weer terug te vinden. Opleidingen die ik gedaan heb zijn Reiki 1, 2, 3a en ik ben Reiki Master; Verder Aura-massage, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing Techniek, NEI® en Ondersteunende middelen. Daarnaast heb ik de workshops Matrixcoaching, Pantegra-J, Basisbehoeften, NL spel en Coachingstechnieken voor kinderen gevolgd bij Stichting Relief.

Daarbij heb ik mijn specialisaties behaald in:

• Kindertherapie
• Zwangerschapsbegeleiding ( zwangerschap en ongeboren kind )
• Spirituele testen.

In mijn coachingspraktijk “Sterkracht” hoop ik met je mee te mogen gaan op jouw reis en samen te kijken naar wat je nodig hebt om in je kracht te komen of te blijven.


Hilma van der Weide

Freelance Autisme Coach en NEI® Therapeut.(C) 2011 "Sterkracht" - Alle rechten voorbehouden.

Deze pagina afdrukken